Gündem İstanbul Kurtuluş'ta mezarlık duvarı çöktü: Yaralılar var

İstanbul Kurtuluş'ta mezarlık duvarı çöktü: Yaralılar var

Paylaş
İstanbul Kurtuluş'ta mezarlık duvarı çöktü: Yaralılar var

İstanbul’da, akşam saatlerinde başlayan şiddetli dolu ve yağmur, birçok yerde hayatı olumsuz etkiledi.  Şişli’deki, Latin Katolik Kabristanı’nın duvarı yıkıldı

Şişli’deki, Latin Katolik Kabristanı’nın duvarı yıkıldı. Bir taksi şoförü ile yağmurdan kaçmak için kulübe kenarına sığınan biri kadın 2 kişi olmak üzere 3 kişi yaralandı.


TAKSİ TOPRAK ALTINDA KALDI


İstanbul'da aniden bastıran şiddetli dolu ve ardından gelen yağmur, Latin Katolik Kabristanı’nın duvarının yıkılmasına neden oldu. Duvarın 10 metre eninde, 5 metre yüksekliğindeki kısmı büyük bir gürültüyle çöktü. Bu sırada cadde üzerindeki bir taksi, kısmi olarak toprak altında kaldı.

Çevredekiler tarafından kurtarılan yaralılar Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastenesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


ELLERİYLE TAŞLADI KALDIRDILAR


Afet benzeri yağışın sürdüğü sırada mezarlığının duvarı çöktü. Çöken parçaların altında kalanlar olduğu iddia edildi. Vatandaşlar taşların altında kalanları elleriyle kurtarmaya çalıştı.



NEYSE Kİ KORKULAN OLMADI...


Bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye ekipleri ve vatandaşların ortak çalışmasının ardından çöken duvarın altında kimsenin olmadığı anlaşıldı. Enkaz kaldırılmaya başlandı.



YENİDEN İNŞAA EDİLECEK

Çökme nedeniyle duvarın zayıflayan kısımlarının yarın yıkılacağı ve yeniden inşa edileceği öğrenildi.






İstanbul faciayı yaşadı!



İstanbul'da etkili yağış



Son dakika: İstanbul'da trafik durumu