Derya Özel İstanbul sanatla uyanıyor!
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul sanatla uyanıyor!

‘Uyandırma Servisi: Günaydın’ konseptiyle düzenlenen 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali, 19 Nisan - 23 Mayıs tarihleri arasında çocukların ve gençlerin 450 görsel sanat projesini İstanbullularla buluşturacak.

Palet Kültür ve Sanat Eğitim Derneği (PALETDER) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) kurumsal ortaklığında, Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Boğazlar Belediyeler Birliği yerel yönetim ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Bu seneki bienaldeki eserler Antrepo 1, Mustafa Kemal Kültür Merkezi (MKM), Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi, Ortaköy Meydanı, Galatasaray Meydanı ve Şehir Hatları Vapurları’nda İstanbullularla buluşacak.

Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin diğer ayakları, 1-30 Haziran tarihleri arasında KKTC Lefkoşa’da, 24 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında ise Hatay’da gerçekleştirilecek.

Anne kız tatili

Geçtiğimiz hafta ilk kez kızlarımla sadece üçümüz 2 günlük başbaşa anne kız tatili yaptık. İstanbul’dan koşarak kaçıp kendimizi Antalya’daki Belek Sueno Deluxe Hotel’e attık.

Hem çocuklar için çok uygun bir otel, hem de dinlenmek isteyen ebeveynler için bir cennet.

Saymakla bitiremeyeceğim aktivitelerle dolu Lolipop Kids Club ve oranın dünya tatlısı süpervizörü Sabriye Cerit sayesinde ben de otelin muhteşem Spa’sında yorgunluk atma fırsatı bulabildim.

İçim son derece rahat bir şekilde kızları çocuk kulübüne teslim ettikten sonra cilt bakımından, hamama ve terapi masajlarının kollarına bıraktım kendimi.

Deneyimli kadrosu ve uzman bir ekip yönetimindeki Ozon sauna ve üzüm banyosu hariç neredeyse her şeyi denedim. (Diğerlerine vaktim kalmadı) Tazelenmek buymuş işte.

Hem kızlarla dolu dolu vakit geçirip bol bol yüzdük, hem de yorgun bedenimi ve beynimi tam anlamıyla dinlendirebildim.

Ama en önemlisi, kızlarımın büyüdüğünü ve bana en eğlenceli seyahat arkadaşları olduğunu farkettim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder