Ekonomi İstanbul'un konakları için fırsat

İstanbul'un konakları için fırsat

Paylaş
İstanbul'un konakları için fırsat

DAP Yapı, İstanbul Altunizade’deki ‘Validebağ Konakları’ için yeni kampanya başlattı

Ev fiyatının yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i ise satış tarihinden itibaren 12’nci ayda ya da teslimde ara ödeme yapılarak ödeniyor. Kalan yüzde 80’lik kısım ise banka kredisiyle ödeniyor. İsteyenlere şirket bünyesinde 60 aya varan vadelendirme de yapılıyor.

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, “Projemiz Validebağ Korusu’nun yanında. Validebağ, İstanbul’un belki de Türkiye’nin en özel yerlerinden biri olarak nitelendiriliyor. Bu önemli arazide doğayla bütünleşen konak mimarisinin en güzel örneğini sergiliyoruz. Bugüne kadar projemizden daire veya dükkan sahibi olanlar hatırı sayılı bir prim elde ettiler. Bu kampanya ile bu fırsatı vatandaşlarımıza yeniden sunuyoruz” dedi.

KUTU: 5’ER KATLI KONAKLAR


1 milyar 100 milyon liralık yatırımla inşa edilen Validebağ Konakları, 5’şer katlı 319 konaktan oluşuyor. Burada 1+0’dan 6+1’e kadar daireler var. Büyüklükleri 70 ile 650 metrekare arasında. Sitede çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, yürüyüş parkurları ve süs havuzları var.


KUTU: BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ’NE YÜRÜME MESAFESİNDE


Validebağ Korusu, Koşuyolu ile Üsküdar'ın Altunizade ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada, Boğaz Köprüsü’ne ve Avrasya Tüneli’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Koru’nun karşısındaki arsadan Boğaziçi Köprüsü’ne direk bağlantı var.

Haberin Devamı