Eğitim - Kariyer İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde görev değişimi

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde görev değişimi

Paylaş
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde görev değişimi

Prof. Dr.Ergün Yolcu, görevi 2013-2017 yılları arasında dekanlık görevini sürdüren İÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sezer’den devraldı

Prof.Dr. Ergün Yolcu, İÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törenle görevi 2013-2017 yılları arasında dekanlık görevini sürdüren İÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nilüfer Sezer’den devraldı.

Prof.Dr. Nilüfer Sezer törende yaptığı konuşmada, 2013 yılında göreve getirildiğini hatırlatarak, "Hiç ummadığım bir şekilde fakültemizin dekanlık görevini devraldım ve 3 yıl boyunca sizinle birlikte bu görevi sürdürdüm. Öncelikle dekan yardımcılarım olan Yrd.Doç. Dr. Ümit Sarı ve özellikle Prof.Dr. Ergün Yolcu’ya ve o dönemde bölüm başkanlığını da yürüttüğüm için bölüm başkanlığım boyunca beni hiç yalnız bırakmayan sevgili dostum Doç.Dr. Seher Er’e teşekkür ederim. Fakültemiz, üniversitemiz için çok büyük başarılara imza attı ve imza atmaya da devam edeceğini biliyoruz. Ben değil biz varız. Gerçekten de biz varız. Ergün Hocamızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

'EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİMİZE İNANIYORUM'

"Türkiye’nin en büyük ve en güçlü" üniversitesinin bir mensubu olduğu için kendisini hep güçlü hissettiğini vurgulayan Prof.Dr. Ergün Yolcu, şöyle konuştu:

"Makamlar ve mevkiler geçici. Bir bilim insanına yakışacak şekilde sadece doğrunun peşinden giderek, cesaretle, dimdik durarak, çalışıp emek vererek başta öğrencilerimiz olmak üzere herkes için hayırlı işlere imza atabilirse, ne mutlu bize. Fakültemizde benim gibi düşünen birçok arkadaşım olduğunu biliyorum. Bu doğrultuda ve ekip ruhuyla bir araya gelip güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Bugün ailem de burada. Şimdiye kadar bana verdikleri emek ve destek için aileme minnettarım. Bana iyi ahlaklı olmayı, dik durmayı, insan olmanın güzelliklerini, vatan ve Atatürk sevgisini öğrettiler. Bu onurlu görevi İletişim Fakültesi ailesiyle birlikte en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum. "

Haberin Devamı