Gündem İstanbul Valiliği'nden tatil açıklaması

İstanbul Valiliği'nden tatil açıklaması

Paylaş
İstanbul Valiliği'nden tatil açıklaması

İstanbul Valiliği, 20 Şubat tarihinde okullarda eğitim ve öğretime devam edileceğini duyurdu. Ancak ilçelerde kararı kaymakamlar verecek. Şu ana kadar 17 ilçede okullar tatil edildi

İstanbul Valiliği, okulların bugün açık olacağını duyurdu. Valilik'ten yapılan açıklamada şöyle denildi: "İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır."

Haberin Devamı

17 İLÇEDE OKULLAR TATİL

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle 17 ilçede, eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. Alınan bilgiye göre, İstanbul Valiliğinin eğitim ve öğretime devam edilip edilmemesi kararı yetkisini kaymakamlıklara bırakmasının ardından, yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarına göre, bazı kaymakamlıklar okullarda tatil kararı aldı.

OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLÇELER

Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenyurt, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinde, kaymakamlıklarca eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Haberin Devamı