Gündem İstanbul Valisi tweetle uyardı

İstanbul Valisi tweetle uyardı

Paylaş
İstanbul Valisi tweetle uyardı

İstanbul'da sabah aralıklarla devam eden ve zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışı deniz ulaşımını durdurdu. Karada ise ana yollar açık ve ulaşım sağlanabiliyor. İstanbul Valisi Vasip Şahin, twitter hesabı üzerinden sürücülere uyarılarda bulundu: Araçlar zincirsiz yola çıkmasın

İstanbul’da gece boyu yolları kapatarak ulaşımı engelleyen kar yağışı, çarşamba sabahı Avrupa Yakası ve Boğaz çevresinde etkili olurken, kara ulaşımını fazla aksatmadı. Ana hatlarda ekiplerin gece boyu çalışmalarıyla açılan yollar, aralıklarla bastıran tipiye rağmen çoğunlukla açık kaldı.

Haberin Devamı



Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinde Anadolu yakasından Avrupa’ya geçişlerde yoğunluk yaşanırken, karşı istikamet nispeten daha akıcı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, twitter hesabı üzerinden sürücülere uyarılarda bulunarak, “İlimizde süren yoğun kar yağışı nedeniyle başta TIR ve kamyonlar olmak üzere zincirsiz araçların çıkmasına izin verilmeyecektir. Seyir güvenliğinin tehlikeye düşmemesi ve yolların kapanmaması için sürücülerimizin kurallara riayet etmesi ve dikkatli olması önemli” diye yazdı.