Türkiye (Son Dakika) İstanbul ve Kocaeli'de iki genç kalp krizine yenik düştü

İstanbul ve Kocaeli'de iki genç kalp krizine yenik düştü

Paylaş
İstanbul ve Kocaeli'de iki genç kalp krizine yenik düştü

Nezahat Kara Küçükçekmece'de yaşıyordu. 2 aylık hamileydi. Kalp krizi sonucu can verdi. Samet Denk ise 18 yaşındaydı! Evinin önünde arkadaşlarıyla oturuyordu! Kalp krizi geçirdi, bir anda yere yığıldı. Son çabalar onu da hayata döndürmeye yetmedi

Küçükçekmece’de önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 2 aylık hamile 22 yaşındaki Nezahat Kara, memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesinde toprağa verildi.

EVİNDE ANİDEN RAHATSIZLANDI


İstanbul’da 5 ay önce Hüseyin Kara ile evlenen Nezahat Kara, geçtiğimiz pazar günü evinde aniden rahatsızlandı. İki aylık hamile olduğu öğrenilen Kara, ambulansla İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Nezahat Kara bir gün sonra hayatını kaybetti.



Kalp krizi geçirdiği öne sürülen Kara’nın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Nezahat Kara’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda gerçekleştirilen otopsisinin ardından memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Çalkara köyüne getirildi. Genç kadının cenazesi sabah saatlerinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Eşini kaybeden Hüseyin Kara, evin önünde taziyeleri kabul etti. Bu arada Kara’nın otopsi sonucunun iki ay sonra açıklanacağı öğrenildi.

EŞİNİN PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU


Hüseyin Kara’nın, eşi yaşam mücadelesi verirken sosyal medya hesabından "Rabbim bebeğimizi ve seni bana bağışlasın. Seni bensiz beni de sensiz bırakmasın. Seni çok seviyorum meleğim. Lütfen artık iyileş. Dualarınızı esirgemeyin Allah yardımcımız olsun" şeklindeki paylaşımı yürek burktu.

LİSELİ SAMET DE KALP KRİZİ YÜZÜNDEN CAN VERDİ


18 yaşındki Samet Denk ise Kocaeli'nde kalp krizi yüzünden can veren bir diğer gencecik hayat oldu.

Körfez İlçesi’nde arkadaşlarıyla evinin önünde sohbet eden 18 yaşındaki Samet Denk kalp krizi geçirerek öldü.


LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİYDİ


Körfez Esentepe Mahallesi’nde oturan lise son sınıf öğrencisi Samet Denk dün gece evlerinin önünde arkadaşlarıyla sohbet ederken rahatsızlandı. Volkan Denk ile eşi Nurgül Denk çocuklarının yere düştüğünü görünce 112 Acil’den yardım istedi.

Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Samet Denk Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Samet Denk yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Samet Denk’in kalp krizi sonucu öldüğü belirlenirken, soruşturma başlatıldı.


Kalp krizinde gençler daha şanssız

Haberin Devamı