Gündem İstanbul yolu ulaşıma kapandı

İstanbul yolu ulaşıma kapandı

Paylaş
İstanbul yolu ulaşıma kapandı

Saat 12.30 sıralarında, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin İstanbul istikameti bir TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapandı

Türkiye'nin büyük bir kesimi soğuk hava ve kar yağışının etkisi altına girerken, karayollarında iki kilit nokta yaşanan kazaların ardından trafiğe kapandı. Öğşe saatlerinde, Bolu Dağı geçişi bir TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapanırken, İzmir-Manisa arasındaki Sabuncubeli mevkii de kar nedeniyle kayıp devrilen TIR'lar nedeniyle kapandı. Saat 12.30 sıralarında, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin İstanbul istikameti bir TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

Haberin Devamı

Aracın yoldan kaldırılması için çalışma başlatılırken, yine aynı bölgede Ankara istikametinde bir TIR'ın bariyerlere çarpması sonucu ulaşım tek şeritten sağlanmaya başladı. Trafik ve Karayolları ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

İZMİR - İSTANBUL YOLU DA KAPANDI

Öte yandan, İzmir'e beklenen kar yağışı da sabaha karşı geldi. Kentin çevresindeki dağlar beyaza bürünürken İzmir-İstanbul karayolunun İzmir-Manisa arasındaki Sabuncubeli mevkii kar nedeniyle kayıp devrilen iki TIR nedeniyle kapandı. Araçlar Bornova çıkışında durdurulup Belkahve-Turgutlu üzerinden Manisa'ya yönlendirildi. Ekiplerin yolu açma çalışmaları devam ediyor.