Gündem İstanbul'da 10 saatlik su kesintisi

İstanbul'da 10 saatlik su kesintisi

Paylaş
İstanbul'da 10 saatlik su kesintisi

İstanbul'da 22 Haziran Çarşamba günü Bahçelievler'de 10, Kağıthane, Sarıyer, Beşiktaş ve Şişli'de de 14 saat su kesintisi uygulanacak

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 22 Haziran’da Bahçelievler Yenibosna Ana İsale Hattı’nda yeni içme suyu hattı bağlantısı ve vana montaj çalışmaları yapılacak. Bu nedenle aynı gün 09.00-19.00 saatleri arasında Bahçelievler’in Soğanlı, Cumhuriyet, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Zafer, Fevzi Çakmak ve Çobançeşme mahallelerine su verilemeyecek.

Kağıthane Çeliktepe Terfi İstasyonu’nda da debimetre yenileme çalışmaları yapılacak. Bu nedenle 22 Haziran’da 10.00-24.00 saatleri arasında Kağıthane’nin Çeliktepe, Emniyet Evleri, Sanayi, Yeşilce, Seyrantepe ve Şirintepe mahalleleri su alamayacak.

Aynı gün 10.00-24.00 saatleri arasında Sarıyer’in Pınar, Poligon, Maslak, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, Tarabya mahallelerinin tamamı, İstanbul Teknik Üniversitesi, Harp Akademileri Komutanlığı yerleşkesi, Kireçburnu, Yenimahalle ve Büyükdere Maden mahallelerinin üst kotları ile Garipçe, Koç Üniversitesi, Rumelifeneri, Bahçeköy, Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya’da su kesintisi uygulanacak.

Beşiktaş’ın Konaklar Mahallesi ile Şişli’nin Ayazağa ve Huzur mahallelerine de çarşamba günü 10.00-24.00 saatleri arasında su verilemeyecek.