Gündem İstanbul'da bir yabancı böyle yandı

İstanbul'da bir yabancı böyle yandı

Paylaş
İstanbul'da bir yabancı böyle yandı

İstanbul Sirkeci Garı'nda yarı yanmış halde bulunan yabancı uyruklu bir gencin çığlıkları yürekleri burktu

Devriyeye çıkan Sirkeci Garı'nın özel güvenlik görevlileri, saat 01.30 sıraları bir kişinin çığlık seslerini duyması üzerine vagonlar arasında arama yaptı. Güvenlik görevlileri, iki demiryolu arasındaki boş alanda yerde elbiseleri parçalanmış yanıklar içerisinde bir kişiyi görmeleri üzerine durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

Polis olay yerine geldiğinde vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan yabancı uyuruklu genci buldu. Telefonla durumu ve bulundukları yeri sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansın park halindeki vagonlar nedeniyle, yaralının bulunduğu yere girememesi yüzünden yaralı genç ambulansa götürülmeye çalıştı.

YANIK KOLUNU BIRAKMALARI İÇİN POLİSLERE YALVARDI

Sedyede taşınmak istenen yaralı, sırtı ve göğsündeki yanıklar nedeniyle sedyeye uzanmamak için uzun süre direndi. İngilizce konuşan yaralı, polise derdini anlatmaya çalıştı. Daha sonra yürüyerek ambulansa taşınmak istenen genç, gelen sağlık ekiplerince de sedyede taşınmak istendi. Sağlık ekiplerini de reddeden yaralı ağlayarak yürümeye devam etti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer275","275","201003","275-9.jpg");

Polisin kolunda yürümeye devam eden yaralı; polise, tuttuğu yanık kolunu bırakması için İngilizce 'lütfen' diye yalvardı. İngilizce bilmeyen polisler çevredeki vatandaşlara ne demek istediğini sordu. Derdini anlatamayan yabancı uyruk genç yaklaşık 300 metre yürüyerek ambulansa ulaştı. Ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Elektirik akımına kapılarak yaralandığı sanılan ve üzerinde kimlik ile pasaport bulunmayan yabancının ne şekilde yaralandığı yapılan araştırmanın ardından netlik kazanacak.

Erhan TEKTEN - Kubilay AYDIN - Süleyman KAYA - İSTANBUL - DHA