Gündem İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı!

İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı!

Paylaş
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar bugün trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, "YGS’deki şifre" iddialarına ilişkin İskele Meydanı’nda yapılacak açık hava toplantısı dolayısıyla saat 13.00’ten itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bu kapsamda, Tıbbiye Caddesi’ne gelen trafik akışı durdurulacak, Rıhtım Caddesi ile Boğa Meydanı’ndan Rıhtım Caddesi’ne kadar olan tüm yollar ve Söğütlüçeşme Caddesi’nden Rıhtım Caddesi’ne inen ara sokakların yanı sıra Orgeneral Şahap Gürler Caddesi de araç trafiğine kapalı olacak.

Haberin Devamı

Taşköprü, Kışla ve Albay F. Sözdener caddeleri ise ihtiyaç duyulması durumunda trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollara alternatif olarak, Tıbbiye Caddesi’ne gelen trafik akışı, Burhan Felek Caddesi’nden E-5 yönü ile Behiçbey Sokak’tan İbrahimağa ışıklar istikametine verilecek.

Söğütlüçeşme Caddesi’nden gelen trafik akışı da Altıyol Boğa Meydanı’ndan Rıhtım Caddesi’ne iniş engellenerek, Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine sevk edilecek, Moda’dan gelen akış da Mühürdar kavşaktan geri yönlendirilecek.