Gündem İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da elektrik kesintisi

Paylaş
İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'un Beyoğlu, Silivri ve Beylikdüzü ilçelerinde 6-10 Aralık tarihleri arasında elektrik kesintisi yapılacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Beyoğlu’nda 6 Aralık'ta 09.00-13.00 saatlerinde Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi, Muhmane, Necatibey ve Rıhtım caddeleri, Demirciler, Kemankeş, Kasaplar, Galata, Şarap İskelesi, Mıngır, Kölemen, Gümüş Halka, Tahsin, Akçe, Kara Tavuk, Ali Hoca, Galata Muhmanesi sokaklar, Deniz Yolları, Gümrük ve Yolcu salonu, Kadıköy iskelesi ve çevresi elektrik alamayacak.

Beylikdüzü’nde aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında Gürpınar yolu, İstanbul Caddesi üzerindeki Biz Tekstil, Pak Ambalaj, Emekçi Gıda, Yakar Tekstil, Baysal, DOREMİ Tekstil, Kenanoğlu Gıda, Magnet, Bayteks, Buradan Giyim, Nursan, Sahra, Aytuğ ve Yedikardeş firmalarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Beyoğlu’nda 7 Aralık'ta
08.00-16.00 saatleri arasında Piripaşa Mahallesi, Kumbarhane Caddesi, Turşucu Hüseyin, Kalafatçı Yakup, Abdullah, Taşçı Arif, Yağhane sokakları, PTT ve Hasköy Spor Tesisleri ve çevresine elektrik verilmeyecek.

8 Aralık'ta 08.00-16.00 saatlerinde de Beyoğlu’nun Halıcıoğlu Mahallesi, Turşucu Hüseyin, Çıksalın, Sıvacı Ahmet, Erenler Tekker Aralığı sokaklarında elektirik kesintisi yapılacak.

Beyoğlu’nda 9 Aralık'ta 08.00-16.00 saatlerinde de Halıcıoğlu Mahallesi, Ahiretlik, Peştematçı, Tokaç, Tütüncü Abbas ve Muhibban sokakları ve çevresine elektrik verilmeyecek. Silivri’de aynı gün 09.00-17.00 saatlerinde Beyciler Köyü ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Yine Beyolu’nda 10 Aralık'ta 08.00-16.00 saatleri arasında, Halıcıoğlu Mahallesi, Ahiretlik, Peştematçı, Tokaç, Tütüncü, Abbas ve Muhibban sokakları ve çevresinde elektrik kesintisi yapılacak.