Gündem İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da elektrik kesintisi

Paylaş
İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'un Beşiktaş, Şişli, Kartal, Kadıköy, Bostancı ve Üsküdar ilçelerinin bazı semtlerinde 25 ve 26 Aralıkta elektrik kesintisi yapılacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş’den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışması dolayısıyla 25 Aralık Cuma günü 09.00-15.00 saatleri arasında Beşiktaş Ulus Mahallesi, Adnan Saygun, Öz Topuz caddeleri ile Çamlık Sitesi ve çevresine elektrik verilemeyecek.

26 Aralık Cumartesi günü de 09.00-15.00 saatleri arasında Şişli Sadık Şendil Sokak ile Kazım Orbay, Silahşör, Abide-i Hürriyet ve Sıraselviler caddelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş’den yapılan yazılı açıklamada, Kartal, Kadıköy, Bostancı ve Üsküdar işletme müdürlüklerine ait bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacağı belirtildi.

Çalışma kapsamında, 27 Aralık Pazar günü 08.00-10.00 saatleri arasında, "Ataşehir Yeni Çamlıca Acarlar Sitesi T, U-2, S, V, Y, Z bloklar, Namık Kemal Caddesi Kibar, Kevser sokaklar ve civarında", Kartal’da 09.00-11.00 saatleri arasında, "SOM Kimya, Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi poliklinikleri ve Siemens firması" ile "Üsküdar Kuzguncuk, Nakkaştepe mahalleleri, Azizbey Sokak, Koç Holding ana binası, Park Holding, Ekinci ve Mandıra sokaklarda" elektrik kesintisi uygulanacak.

Kadıköy’de de 28 Aralık Pazartesi günü 09.00-13.00 saatleri arasında, "Emin Ali Paşa Caddesi, Aydın, Dere, Ulus, Çamlık, Fatma Kadın ve Yüksel Çavuş sokaklara" elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı