Gündem İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da elektrik kesintisi

Paylaş
İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında yarın, Cumartesi ve Pazar günleri bazı semtlere elektrik verilemeyecek

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ’den (AYEDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Tuzla, Üsküdar ve Adalar işletme müdürlüklerinin hizmet alanı içinde kalan bölgelerdeki trafo merkezlerinin bakım ve onarım çalışması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada çalışma kapsamında, Tuzla’da yarın 09.00-12.00 saatleri arasında İstasyon Caddesi, Batakçalı mevkisi, Atlaş, Demet AŞ, Enka, Tokai, Huzur Yapı Kooperatifine, aynı gün Adalar’da 09.00-16.00 saatleri arasında Büyükada Nizam Caddesi, Hamlacı Sokak ile Ziyapaşa Sokak ve civarına elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Üsküdar’da 13 Şubat Cumartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında Barbaros Mahallesi, Nuhkuyusu Caddesi, Güllübahçe, Çiçekçi Bostan, Serçe, Fıstıklıbayır, Kümbet ve Karamanoğlu sokaklara, 13.00-17.00 saatleri arasında ise Aşçıbaşı Mahallesi Divitçiler, Harmanlık, Ekmekçibaşı, Nasrettin Hoca, Arakiyeci, Hasan Bey ve Rızapaşa sokaklar ile Burhanettin Üstünel Caddesi’ne elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Açıklamada, 14 Şubat Pazar günü ise Üsküdar’da 08.00-17.00 saatleri arasında İcadiye Mahallesi, Ayarcıbaşı, Müneccimbaşı, Maruf ve Kurtçelebi sokaklara, 11.30-14.00 saatleri arasında Valide Atik Mahallesi, Eski Toptaşı, Kasımağa, Valide İmareti, Zeynep Kamil, Küçük Osmanpaşa ve Helvacı Ali sokaklar ile Mesutpaşa Çıkmazı, Dr. Fahri Atabey Caddesi’ne, yine aynı gün 14.30-17.00 saatleri arasında da Barbaros Mahallesi Mütevelli Çeşme Caddesi ve Katip Salih, Cenap Şahabettin, Mahmut Yesari ile Veysipaşa sokaklarda kesinti uygulanacağı kaydedildi.