Gündem İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da elektrik kesintisi

Paylaş
İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'un bazı ilçelerinde, yarından itibaren 6 gün elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ’den yapılan açıklamaya göre, Bayrampaşa, Sefaköy, Beyoğlu, Çağlayan işletme müdürlüklerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Bu nedenle yarın 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan Mahallesi, Yunus Emre ve Sancak sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Aynı çalışma kapsamında 9 Ekim Cumartesi günü saat 07.00 ile 16.00 arasında Bayrampaşa ilçesi, Yenidoğan Mahallesi Ferhatpaşa Caddesi, No:2- No:16 arasında ve Site Sokak no:4 ile No:9 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

10 Ekim Pazar günü Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi Taksim girişi, Sıraselviler Caddesi Taksim girişi, Kazancı Yokuşu, Ülker, Osmanlı, Muhtar Kamil, Kazancı Cami, Bozkurt sokakları ve civarında 08.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi gerçekleşecek.

12 Ekim Salı günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Kağıthane ilçesi Emniyetevler Büyükdere Caddesi, Yeniçeri, Özcan ve Civanmert sokakları ile civarlarında, 13 Ekim Çarşamba günü de Şişli ilçesi Huzur Mahallesi, Barbaros, Ahmet Bayman, Menderes ve İbrahim Karaoğlanoğlu caddeleri, Daim, Ayaz, Çamlık, Donanma sokakları ve civarlarına 09.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı