Gündem İstanbul'da hissedilen sıcaklık 42 dereceye çıkacak

İstanbul'da hissedilen sıcaklık 42 dereceye çıkacak

Paylaş
İstanbul'da hissedilen sıcaklık 42 dereceye çıkacak

Meteoroloji'den İstanbul'a son dakika uyarısı geldi. İstanbulluların bugün saat 12:00 ile 15:00 arası dikkatli olması gerekiyor çünkü hissedilen sıcaklık 42 dereyece çıkacak. İşte son tahminler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Trakya, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bitlis, Muş, Van, Artvin ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL 42 DERECEYİ GÖRECEK

İstanbul'da bugün saat 12.00 ile 15:00 arasında hissedilir sıcaklık değeri 42 dereceye kadar çıkacak. Vatandaşların sıcaklara karşı tedbirli olması konusunda Meteoroloji uyardı.

İşte bugün İstanbul'da beklenen saat saat sıcaklık tahmini: