Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da kanlı gece

İstanbul'da kanlı gece

Paylaş
İstanbul'da kanlı gece

Kartal'da bir barın çıkışında gerçekleşen silahlı kavgada, 26 yaşındaki Şehmus Altınbaş hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı

Olay, saat 03.00 sıralarında Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde bulunan bir türkü barda meydana geldi. İddiaya göre, Şehmus Altınbaş(26) ve barda bulunan 2 kişi ile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olay sokağa taşındı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 3 kişinin üzerine tabancayla kurşun yağdırdı. Olay sonrası Şehmus Altınbaş ile birlikte barda bulunan 2 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gerçekleştiren saldırgan ya da saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

KAFASINA 2 KURŞUN İSABET ETTİ

Çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kafasına 2 kurşun isabet ettiği belirlenen Şehmus Altınbaş adlı kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif şekilde yaralanan 2 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi ve Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kişilerin durumunun iyi olduğu ve üzerlerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.

OLAY YERİNDE 8 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Silahlı saldırı sonrası Işıldar Sokak ve çevresi polis tarafından güvenlik şeridiyle kapatıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, Şehmus Altınbaş’ın cesedi üzerinde ve sokakta inceleme yaptı. Yapılan incelemede, Altınbaş’ın hayatını kaybettiği noktada 8 adet mermi kovanı bulundu. Sokak üzerinde bulunan güvenlik kameraları incelemeye alınırken, görgü tanıkları ise ifadeleri alınmak üzere Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yapılan incelemenin ardından, hayatını kaybeden şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri kayıplara karışan kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

DHA