Gündem İstanbul'da kanlı soygun: 1 ölü

İstanbul'da kanlı soygun: 1 ölü

Paylaş
İstanbul'da kanlı soygun: 1 ölü

İstanbul Halkalı'da filmleri aratmayacak bir olay yaşandı

Saat 15.00 sıralarında Halkalı'da Çorapçılar Sitesi Özgür Mobilya önünde başlayan olayda, elinde para çantası ile sahibi olduğu mobilya dükkanına gelen İrfan Özgür'ün elindeki çanta kapı önünde bekleyen kişi tarafından silah tehdidiyle aldı.

Elindeki çantayı zanlıların üzerine atan Özgür, aracına koşarak şüphelileri takip etmek istedi. Bu sırada olayı gören Özgür'ün çalışanları Hüseyin Balcan ve Oruç Aliyev de şirkete ait kamyonetle şüphelinin peşine katıldı.

Taksi ile kaçan şüpheli yakalanayacağını anlayınca peşindeki kamyonete ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Hüseyin Balcan hayatını kaybetti, Oruç Aliyev ise yaralandı. Yaya olarak kaçtığı belirlenen şüpheliyi yakalayabilmek için operasyon başlatan polis, şüpheli gördüğü 3 kişiyi gözaltına aldı.

Polis aracına bindirilen şüphelilerden birinin kafasından yaralandığı görüldü. Olayda hayatını kaybeden Balcan'ın eşinin dün doğum yaptığı öğrenilirken işyeri sahibi Özgür, "Silah tehtidiyle çantayı istedi. Kafama silah dayadı benden çantayı aldı. Olayı gören arkadaşlar dışarı çıktı şüpheliyi takip etmeye başladık. Sıkıştırdığımız an ateş açtı" dedi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Bulut MÜLHİM/İSTANBUL (DHA)