Gündem İstanbul'da kar can aldı!

İstanbul'da kar can aldı!

Paylaş
İstanbul'da kar can aldı!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'ne bağlı çalışan, işçilerden ikisi bir saat önce kar küreme aracıyla kaza geçirdi. İşçilerden Seyfettin Opçin yaşamını yitirdi. Yaralı olan diğer işçi ise özel bir hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da kar yağışı zaman zaman şiddetini artırarak devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kısa süre içinde kentin bazı noktaları beyaza büründü. İBB ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için alarma geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bin 28 araç ve 4 bin 815 personelle karla mücadele edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı ve fırtına uyarıları üzerine AKOM karla mücadele çalışmaları için alarma geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan yazılı açıklamada kar yağışıyla ilgili şu ifadelere yer verildi;

"Gece yarısından itibaren İstanbul’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar ve karla karışık yağmur, herhangi bir oluleri ise köylerde kar kürüme çalışmaları muhtarların kontrolüne yapılıyor. Kar yağışı İstanbul’da bölgesel olarak zaman zaman tipi şeklinde devam ediyor.



İstanbul’da kar yağışı zaman zaman şiddetini artırarak devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kısa süre içinde kentin bazı noktaları beyaza büründü.

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul, kar yağışının etkisi altına girdi. Zaman zaman şiddetini artıran kar yağışı, kısa süre içinde kentin bazı noktalarını beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı nedeniyle trafikte de görüş mesafesi düştü. Kar yağışı, aralıklarla etkisini göstermeye devam ediyor.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer27276","27276","201502","27276-260499.jpg","1", "0","Binaya böyle girdi: 1 ölü,1 yaralı");

İHA