Gündem İstanbul'da kâbus gibi bir gece

İstanbul'da kâbus gibi bir gece

Paylaş
İstanbul'da kâbus gibi bir gece

İstanbul'da dün gece etkili oan sağanak yağış yüzünden birçok ev ve iş yerini su bastı, trafik kazaları meydana geldi

İstanbul'da saat 23.30 sıraları başlayan ve aralıklarla devam eden gök gürültlü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış yüzünden özellikle giriş katlardaki bazı ev ve işyerlerini su bastı.

İtfaiyeye gece boyunca özellikle, Bahçelievler, Bağcılar, Esenler ve Avcılar başta olmak üzere, birçok yerden su baskını ihbarları geldi. Otoyollarda dereyi andıran görüntüler oluştu.

Haberin Devamı

SU BİRİKİNTİSİ YÜZÜNDEN POLİS ARACI KAZA YAPTI

Yağış kazaları da beraberinde getirdi. Küçükçekmece İstasyon Caddesi'nde bir polis minibüsü yağış nedeniyle oluşan su birikintisi yüzünden yoldaki çukuru fark edemeyince kaza yaptı. Hızlı bir şekilde yoldan geçen minibüs çukur yüzünden takla atarak yol kenarına devrildi. Hafif yaralanan 2 polis ambulansla hastaneye götürüldü.

Başka araçların aynı yolda kaza yapmasını önlemek amacıyla, itfaiye ekipleri, yağmur su ile dolan çukuru geri dönüşüm kutusu ile kapattı.

HAVALİMANINDA KOVALI ÖNLEM

Atatürk Havalimanı da yağmurdan etkilendi. Havalimanı binasında tavandan sızan yağmur suyu yüzünden zemine kovalar yerleştirildi. İç ve dış hatlar binalarında yerlerin kuru kalması bu şekilde sağlandı.

Haberin Devamı

Ozan URAL - Ramazan EĞRİ - Enver ALAS İSTANBUL / DHA