Gündem İstanbul'da kumar baskını: 24 gözaltı

İstanbul'da kumar baskını: 24 gözaltı

Paylaş
İstanbul'da kumar baskını: 24 gözaltı

Küçükçekmece'de bir iş merkezine yapılan kumar baskınında 10'u kadın 24 kişi gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece'de bir iş merkezinde bulunan dernek lokaline kumar baskını yaptı.

Operasyonda, kumar oynadığı ve oynattığı iddiasıyla 10'u kadın 24 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte, bir adet rulet, çok sayıda oyun pulu ve oyun kağıdı ile kumar malzemeleri ele geçirildi.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlılar, içeri alınışları sırasında basın mensuplarına küfürler yağdırdı. Bazı zanlıların, "Niçin gözaltına alındınız?" sorusuna rahat tavırlarıyla, "Kumar oynadık, o yüzden" diye cevap vermesi dikkat çekti.

'GÜNEŞ ÇARPMASIN DİYE'

Zanlılardan bazıları ise yüzlerini gizlemeye çalıştı. Gözaltına alınan kadınların gece olmasına rağmen tanınmamak için güneş gözlüğü taktığı görüldü. Basın mensuplarının, "Niçin güneş gözlüğü takıyorsunuz? Sorusuna kadınlar, "Güneş çarpmasın diye" cevap verdi.

Polisin aynı adrese daha öncede defalarca baskın yaptığı ve lokalin mühürlendiği öğrenildi. Gözaltına alınan zanlılar hakkında Kabahatler Kanunu'nun 34. Maddesi'ne göre 143 lira para cezası verileceği belirtildi. Baskın yapılan lokalin sorumlusu ise savcılığı sevk edilecek.

Haberin Devamı