Gündem İstanbul'da trafik bugün neden felç?

İstanbul'da trafik bugün neden felç?

Paylaş
İstanbul'da trafik bugün neden felç?

İstanbul trafiğinin kilit noktalarından biri olan Zincirlikuyu - Mecidiyeköy yönündeki yolda dün akşam iş çıkış saatlerinden bu yana süren bakım-onarım çalışması trafiği tam anlamıyla felç etti

Özgür Yusuf CEVAHİR - POSTA.COM.TR

Maslak-Levent-Etiler yönünden gelen trafiği kilometrelerce geriden itibaren kilitleyen ve bu sabah işe gitmeye çalışanları olduğu kadar, dün akşam da işten eve dönmeye çalışanları da çileden çıkaran çalışma, İSKİ ve İGDAŞ ekiplerine bağlı araçlar ve iş makineleri tarafından yürütülüyor.

VATANDAŞLAR OTOBÜSLERDEN İNİP YÜRÜMEYİ TERCİH EDİYOR


Trafik yüzünden işlerine geç kalan birçok vatandaş, bu sorunlu noktadan önceki duraklarda inip gidecekleri yere yürüyerek ulaşmaya çalışıyor.




YOLUN ORTASINDA DEV ÇUKUR


Esentepe Metro Durağı önündeki yolu tek şeride indiren çalışma kapsamında, yolun ortasına büyük bir diktörtgen çukur açılmış durumda ve görevli personel bir an önce yolu trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor.



İBB SİTESİNDEKİ AÇIKLAMA


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasını ve yol durumlarını gösteren tkm.ibb.gov.tr sitesindeki ilgili uyarı bölümünde "Büyükdere Caddesi. Zincirlikuyu - Mecidiyeköy ayrımı bakım ve onarım çalışması nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapalıdır" ifadesi kullanılıyor. Dün akşam iş çıkış saatlerinde başlayan ve bugün saat 17.00'ye kadar devam etmesi öngörülen çalışmanın trafiğe etki derecesi, 'Yüksek' olarak gösteriliyor.