Gündem İstanbul'da yağış ne kadar sürecek?

İstanbul'da yağış ne kadar sürecek?

Paylaş
İstanbul'da yağış ne kadar sürecek?

Bayramla beraber İstanbul'da aralıklarla devam eden yağış etkisini göstermeye devam ediyor. Peki İstanbul'da yağış ne zamana kadar devam edecek? İşte ayrıntılar...

Haziran ayının sonlarına doğru yağan sağanak yağış tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. Birçok ilde sel felaketlerinin yaşandığı sağanak yağış İstanbul'da gece vakti bir anda bastırdı. Peki sağanak yağışlar kaç gün devam edecek?

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA YAĞIŞ NE KADAR SÜRECEK?

İstanbul'da bugün de sağanak yağış etkili olacak. En düşük sıcaklığın 20 derece olarak hissedileceği İstanbul'da cumartesi gününe kadar yağış yok. Cumartesi günü ise sağanak yağış İstanbul'da yeniden etkisini gösterecek.

METEOROLOJİ UYARI YAYINLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 2 gün boyunca (Salı ve Çarşamba), İç Ege (Afyon, Uşak, Denizli, Manisa, Aydın ile İzmir ve Muğla’nın iç kesimleri) ve Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde (Isparta ve Burdur ile Antalya’nın iç kesimlerinde) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Genellikle öğle saatlerinden sonra etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Haberin Devamı