Yaşam İstanbul'da yollar göle döndü!

İstanbul'da yollar göle döndü!

Paylaş
İstanbul'da yollar göle döndü!

İstanbul'daki yoğun yağış hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Üsküdar, Kadıköy, Avcılar ve Beylikdüzü'nde yollar göle döndü. İşte trafikte olan vatandaşların kameralarına yansıyan o anlar...

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış Atatürk Havalimanı'nda uçuşları da etki etti. Havalimanı girişi adeta göle döndü. Uçuşlarda ise 30 dakikayı bulan rötorlar yaşandı.

Haberin Devamı

BEYLİKDÜZÜ'NDE YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Beylikdüzü'nde yoğun yağış sonrası yollar adeta göle döndü. Çok sayıda araç su birikintisinde güçlükle ilerledi İstanbul'da öğleden sonra başlayan yağmur kentte hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Beylikdüzü'nde yollar adeta göle döndü .Araçlar oluşan su birikintisinde güçlükle ilerledi. Oluşan su birikintisi ise kameralarca kaydedildi.

AVCILAR'DA SEL SULARI YÜKSELDİ

Ambarlı Liman Yolunda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükselmiş durumda. Araçlar güçlükle geçiş yapabiliyor. Trafikte mahsur kalan bir araç, o anları görüntüledi.

ÜSKÜDAR'DA YOLLARI VE APARTMAN GİRİŞLERİNİ SU BASTI

Üsküdar'da şiddetli yağış nedeniyle yolları ve apartman girişlerini su bastı. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla suları tahliye etmeye çalıştı. Sürücüler ise araçlarının üzerini halıyla örterek doluya karşı önlem aldı.

Haberin Devamı

Üsküdar'da aniden bastıran yağmur nedeniyle yolları ve apartman girişlerini sel bastı. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla suları tahliye etmeye çalıştı. Göle dönen yollarda sürücüler ilerlemekte zorluk çekti. Bazı sürücüler ise araçlarının üzerini halıyla örterek doluya karşı önlem aldı.

KADIKÖY'DE SAĞANAK YAĞIŞ

İstanbul'da yoğun yağış en çok Kadıköy'ü etkiledi. Sürücüler arabalarını sel sularından kurtarabilmek için yoğun çaba sarf etti.

ATAKÖY'DE ALT GEÇİTİ SU BASTI; ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Bakırköy Ataköy'de su basan alt geçitte araçlar mahsur kaldı. Bazı sürücüler araçlarının içinde bekledi. Olay yerine gelen belediye ekipleri su tahliye çalışma başlattı. Çalışmalar devam ediyor.