Magazin İstanbullu Gelin 36. bölümde Defne Samyeli rüzgarı esecek!

İstanbullu Gelin 36. bölümde Defne Samyeli rüzgarı esecek!

Paylaş
İstanbullu Gelin 36. bölümde Defne Samyeli rüzgarı esecek!

İstanbullu Gelin 36. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'nin dizide adından söz ettireceğini gösterdi. Esma ve çocuklarının konağa davet ettiği Garip’in eşini canlandıran Defne Samyeli, dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. İstanbullu Gelin dizisine hızlı bir giriş yapan Defne Samyeli’nin canlandıracağı karakterin detayları ise gelecek bölümde ortaya çıkacak. İstanbullu Gelin'in 36. bölümünün ilk sahneleri haber sayfamızda.

İstanbullu Gelin 35. bölümünde Esma ve Garip cephesinde olumsuz sonuçlar ortaya çıkmış çocuklar olası ilişkinin önüne geçmeye çalışmıştı. Öte yandan şirketin hisselerinin bir bölümünün yabancı bir adama devredilmesiyle yönetim kuruluna farklı bir ismin daha dâhil olacağı ortaya çıkmıştı. Peki, İstanbullu Gelin'in ’de 9 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 36. bölüm fragmanında hangi gelişmeler yaşanacak? İstanbullu Gelin'den ilk sahneleri görebilmek için haberimizde bulunan linki tıklayarak kesintisiz izleyebilirsiniz.


İSTANBULLU GELİN 36. BÖLÜM FRAGMANI


Her bölümü büyük bir heyecanla izlenen İstanbullu Gelin'in 36. bölüm fragmanı yayınlandı. 36 yeni bölümünde bakalım neler olacak? Bu hafta sevilen diziye Garip’in eski eşi ile birlikte gerçekleştireceği ziyaret damga vuracak. Defne Samyeli’nin canlandırdığı karakterin konağa girişiyle birlikte başta Süreyya ve Esma olmak üzere herkes büyük şaşkınlık yaşayacak. Esma’nın Garip ile olan ilişkisini onaylamayan ve o adamın hiçbir zaman konağa giremeyeceğini söyleyen çocukları da yaşananları anlamlandırmaya çalışacak.


DEFNE SAMYELİ'NİN RÜZGARIN AZİZLİĞİNE UĞRADIĞI ANLAR...



DEFNE SAMYELİ KİMDİR? (İSTANBULLU GELİN GARİP'İN ESKİ EŞİ)


17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatyalı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul’da doğmuştur. Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde okudu. Ancak yarışmalar ve iş hayatı yüzünden yarım kalan okulundan seneler sonra; yatay geçiş yaptığı iş idaresi bölümünden mezun oldu. 24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box’ın ya da sonraki adıyla İnter Star’ın güzellik yarışmasında “Türkiye üçüncü güzeli” oldu. Ardından Senegal’deki Avrupa Güzellik Yarışması’nda dördüncü oldu. Ancak yarışmanın birincisinin elenmesiyle Defne Samyeli yine üçüncülük tacını giydi.



İnter Star ekranlarında “Youngstar Galaxy” adlı bir gençlik programı, ardından “Salı Pazarı” adlı program ile ekranlarda olmaya başladı. 1991 yılında Magic Box kanalında Ümit Aktan ile birlikte sunduğu sabah programı “İyi Günler Türkiye” ile daha çok tanındı. Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yaptı. 1994 yılında ShowTV’de “Show’da Show” adlı bir eğlence programı yaptı. Defne Samyeli, 29 Haziran 1995 tarihinde mimar Eren Talu ile evlendi. 2003 yılında ikinci kızı Derin doğdu. 16 Ağustos 2015 tarihinde "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin 9. sezon kadrosuna 'Ajan Zeynep’ olarak katıldı.


Defne Samyeli sahneye geri döndü


İstanbullu Gelin 34. bölümde Aslı Enver, söylediği şarkıyla ekran başındakileri mest etti


İstanbullu Gelin'in genç aşıkları evlenecek



Haberin Devamı