Magazin İstanbullu Gelin 40. bölüm fragmanı! (Son bölüm izle)

İstanbullu Gelin 40. bölüm fragmanı! (Son bölüm izle)

Paylaş
İstanbullu Gelin 40. bölüm fragmanı! (Son bölüm izle)

Star TV'nin büyük bir ilgi ve alakayla izlenen dizisi İstanbullu Gelin'in 39. bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Dizi biter bitmez yeni 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı diye merak edilmeye başladı. İstanbullu Gelin'in son bölümünde izleyiciyi şaşırtan gelişme yaşandı. İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanında ailesinden gizlice Bade ile evlenen Murat annesine çok ağır sözler sarf ediyor. Bunun üzerine Esma kendisini tutamayıp tokat atıyor. Esma Sulta çocukları için Garip ile ilişkisini bitirme kararını aldı. Esma'nın kararlı olması Garip'i adeta yıkmıştı. İşte İstanbullu Gelin 40. bölüm fragmanıyla ilgili merak edilen her şey...

İstanbullu Gelin 39. bölümü izlendikten sonra 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu günün en çok merak edilen ve araştırılan konularından biri oldu. İstanbullu Gelin 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ile izleyenleri heyecanlandıran İstanbuulu Gelin'in 39. bölümünde bildiğiniz üzere Süreyya'nın hamile olduğu haberinı almıştık. Diğer bir taraftan ise Emir'in anne acısı yürekleri burkuyordu. İstanbullu Gelin'in son bölümünde bir de şaşırtan gelişme yaşandı. Murat ailesine Bade ile evlenmek istediğini söylemiş, Esma Sultan ile bu haber karşısında adeta deliye dönmüştü. Bade'nin niyetinin para pul olduğunu zanneden Esma Sultan, Bade'nin konaktan gitmesi için adeta emirler yağdırıyordu. Bade ise evi terk ediyordu o sıra Murat şok bir hamle yaparak Bade'yi de alıp yıldırım nikahı kıydılar. Bunun üzerine çılgına dönen Esma ile Murat arasında gerginlik çıkıyor. Murat'ın annesine sarf ettiği sözlerden sonra Esma Sultan Murat'a tokatı yapıştırıyor. Şimdi herkes 40. bölümde neler olacağını merak eder hale geldi. Esma Sultan oğlu Murat'ın bu davranışına nasıl bir tepki verecek? Ev halkı bu durumda ne yapacak? Öte yandan Fikret'in Esra ile birlikteliği ifşalanıyor. İpek kocası Fikret'i takip ettiriyor ve ailesine Fikret'in kendisini aldattığını söylüyor. Esma Sultan Fikret'e ateş püskürüyor. Bakalım İstanbullu Gelin'in 40. bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin'in 39. bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimizde linkleri mevcuttur. Son bölümü de haberimizde.

İSTANBULLU GELİN 40. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


İstanbullu Gelin 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Esma Garip'ten ayrılma kararı alıyor ve bir diyalog gerçekleştiriyorlar. Garip, "Esma sorun ne sensin ne benim. Belki çocuk gerçekten sevdi o kızı. Belki böylece kendi kişiliğini de geliştirecek. Hatırla ben de sizin evde çalışıyordum. Neden babanın sana davrandığı gibi davranıyorsun oğluna? der Esma Hanım'ın cevabı da; Ben oğlumu tanıyorum da onun için. Sorun sadece Bade olsa keşke. Kazan kaldırdılar. Ağzımı her açsam lafı ağzıma tıkıyorlar. Ben oğullarımdan bu kadar saygısızlık görmedim. Bana öyle öfkeli bakıyorlar ki bakışları canımı acıtıyorlar. Dilimi bağlıyorlar." Hani bu defa bizim için mücadele edecektin? Kararlısın... Bu durumda ben ne söyleyebilirim ki? Bu defa da bizi çocukların için terk edeceksin? Esma Sultan Garip'e onu çok sevdiğini söylüyor.




ESMA SULTAN GARİP'TEN AYRILIYOR

Murat'ın Bade ile evlenmesinin ardından Esma Sultan Garip ile ilişksine son veriyor... İşte o sahne...




İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA



İSTANBULLU GELİN 39. BÖLÜM (SON BÖLÜM) NELER OLDU


Süreyya ve Faruk beklenmedik anda gelen hamilelik haberi ile büyük sevinç yaşadılar. Emir annesini kaybetmeyi kabullenemediği için zorlu bir süreç geçiyordu. Bu sebeple Faruk ve Süreyya hamilelik haberini bir süre saklama kararı aldılar. Murat ve Bade’nin evlenme kararı ise konakta büyük tepki yarattı. Adem sürekli sevgisini sorguladığı Dilara’ya boşanma davası açmaya karar verdi. İpek ise Fikret’ten boşanmamak için oyunlarına devam etmektedir. Fikret’in doğum günü için aileye bir sürpriz hazırladı. Asıl sürpriz ise Murat ve Bade’den geldi.

Haberin Devamı