Magazin İstanbullu Gelin 41. bölüm fragmanı! (İstanbullu Gelin 40. bölüm Izle)

İstanbullu Gelin 41. bölüm fragmanı! (İstanbullu Gelin 40. bölüm Izle)

Paylaş
İstanbullu Gelin 41. bölüm fragmanı! (İstanbullu Gelin 40. bölüm Izle)

Büyük bir ilgiyle izlenen İstanbullu Gelin'in 40. bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Hemen ardından İstanbullu Gelin'in 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı merak konusu oldu. Emir'in Süreyya'nın hamile olduğunu öğrenmesi, Bade ile Murat'ın gizlice evlenmesi, Esma Sultan, Garip ile ilişkisine son vermesi sahneleri izleyenlerin adeta nefesini kesti. İstanbullu Gelin'in 40. bölümünün final sahnesinde Dünya 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Emir'in okulunda düzenlenen etkinlikte Emir'in Süreyya'ya ile ilgili sözleri seyiriciyi şaşkına uğratmıştı. İşte İstanbullu Gelin'in 40. bölüm ve star tv son bölüm izleme linki haberimizde.

İstanbullu Gelin 40. bölümü yayınlandı. 41. bölüm fragmanı da merak edilmeye başladı. Star TV'de yayınlandığı ilk günden beri hatrı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran İstanbullu Gelin'in 40. bölümünde Süreyya'nın Emir çaresizliğiyle karşılaşıyoruz. İzleyiciyi derinden ekleyen son bölümde Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Emir vefat eden annesi için bir konuşma hazırlıyor fakat bu konuşma Süreyya'yı yıkıyor. Süreyya'yı annesinin yerine geçtiğini zanneden Emir, Kadınlar Günü programında, "Benim annem muhteşem bir kadın. Onu anlat dediklerinde kelimeleri nasıl sığdırabilirim bilmiyorum ama deneyeceğim. Harika güler mesela, insanın içini aydınlatır. Ne zaman bir sorunum olsa beni nasıl mutlu edeceğini bilir. Bu sunum ona sürpriz olacaktı. Ona bir şarkı hazırlamıştım ama gösteremedim. Keşke babamla birlikte beni o izliyor olsaydı. Aslında yaz başında babamla barışacaklardı. Ama üvey annem yüzünden barışamadılar. Hayatta bazı şeyler istediğimiz gibi gitmezmiş kabul etmek gerekirmiş olmadı anne." Bunu duyan Süreyya gözyaşları içinde salonu terk eder ve Faruk'u da sert çıkıyor. Son bölümde dikkat çeken sahnelerden biri olması da Adem'in babasının yazdığı mektup oldu. Adem babasının kendi nüfusuna aldırmak istemesi fakat annesinin Adem'i küçük yaşta kaçırmasını öğreniyor. Dilara'yla boşanma aşamasında olan Adem yeni bölümde ne yapacak merak konusu oldu.

İstanbullu Gelin her cuma Star TV'de yayınlanıyor



FARUK İLE SÜREYYA BEBEK MÜJDESİNİ VERİYOR

Esma Sultan, Faruk ile Süreyya'nın bir bebeği olacağını daha önce öğrenmişti ve yemek masasında bunu dile getirdi. Çok sevindiğini söyleyen Esma Sultan'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.




İSTANBULLU GELİN 41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Star TV'de cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan İstanbullu Gelin'in 41. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimzde olacak.

Haberin Devamı