Magazin İstanbullu Gelin 41. Bölüm İzle (Yeni bölüm fragmanı)

İstanbullu Gelin 41. Bölüm İzle (Yeni bölüm fragmanı)

Paylaş
İstanbullu Gelin 41. Bölüm İzle (Yeni bölüm fragmanı)

Star TV İstanbullu Gelin 41. Bölüm dün akşam yayınlandı. Senem'in kına gecesine katılan dansçılar yeni bölüme adeta damgasını vurdu. Kına gecesine sürpriz bir şekilde katılan Esma Sultan ile dansçı erkeklerin sahnesi izleyenleri gülme krizine soktu. İşte İstanbullu Gelin 41. bölümü ve yeni bölüm fragmanından detaylar...

Ekranların sevilerek takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'in dün akşam 41. bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Süreyya'nın hazırladığı bekarlığa veda partisinde beklenmeyen bir olay yaşandı. Esma Sultan ile erkek dansçıların aniden kına gecesi gelmesi bekarlığa veda partisinde büyük şaşkınlık yaşattı. Esma Sultan'ın şaşkın bakışları geceye damgasını vurdu. Öte yandan Süreyya'nın ayarladığı erkek dansçıları gören Faruk, Akif ve Murat adeta çılgına döndü. Apar topar kına gecesini sonlandıran gençler soluğu evde eşlerinin azarıyla aldı. İstanbullu Gelin 41. bölümü izlemek ve yeni bölüm fragmanında detayları öğrenmek için haberimizi takip edebilirsiniz.


İPEK İLE FİKRET BOŞANIYOR

İpek ile Fikret arasındaki ilişki Erhan'ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Fikret İpek'e boşanma davası açar.

İSTANBULLU GELİN KINA GECESİ



İstanbullu Gelin'in son bölümünde bekarlığa veda partisi izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. İstanbullu Gelin'in 42. bölümü Perşembe günü Star TV'de saat 20.00'da!



İSTANBULLU GELİN 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin'in 41. bölümünün yayınlanmasının hemen ardından izleyiciler 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı sorularını merak eder oldu. Yeni bölüm fragmanı gelir gelmez haber sitemizde bulabilirsiniz.

STAR TV İSTANBULLU GELİN İZLEME LİNKİ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır.
Garip, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır. Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür.
Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

Haberin Devamı