Magazin İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Garip kalp krizi geçiriyor

İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Garip kalp krizi geçiriyor

Paylaş
İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Garip kalp krizi geçiriyor

İstanbullu Gelin 41. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde büyük sıkıntılar yaşayan Garip Bey, kalp krizi geçiriyor. Esma Sultan ise haberi duyar duymaz panik halinde hastaneye koşuyor.

İstanbullu Gelin 41. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma Sultan'dan ayrı kalmaya dayanamayan Garip kalp krizi geçiriyor.

Osman'la Burcu eve gittiklerinde Garip'i yerde yata vaziyette görüyor. İlk başta ne olduğunu anlayamayan ikili Garip'i acilen hastaneye kaldırıyor. Faruk, Garip'in kalp krizi geçirdiğini duyunca annesi Esma'ya iletiyor. Büyük panik ve üzüntü yaşayan Esma hastaneye koşuyor. Bu durum Osman'la Burcu'nun arasını açıyor.

FİKRET İPEK'TEN BOŞANIYOR

İpek'in bahanelerinden bıkan Fikret, boşanacağını söylüyor. Boşanma protokolünü gören İpek hayretler içinde kalıp gözyaşlarına boğluyor. Öte yandan aldığı mektupla sarsılan Adem, Reyhan'ın karşısına dikiliyor.



İstanbullu Gelin 41. bölümüyle 16 Mart Cuma akşamı Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır!

Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır. Esma ve Garip’in hala görüşüyor olması hem yeni evli çiftte hem diğerlerinde gerilime neden olur. Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindedir. Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmektedir. Süreyya’nın hamile olduğunu öğrenen Emir, herkesi üzecek bir karar alır. Fikret’in mektupları bulması ise tüm dengeleri alt üst edecektir.

Haberin Devamı