Magazin İstanbullu Gelin 42. bölüm fragmanı izle: Faruk ağlayarak Osman'ı hayatından çıkarıyor

İstanbullu Gelin 42. bölüm fragmanı izle: Faruk ağlayarak Osman'ı hayatından çıkarıyor

Paylaş
İstanbullu Gelin 42. bölüm fragmanı izle: Faruk ağlayarak Osman'ı hayatından çıkarıyor

İstanbullu Gelin 42. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde yer yerinden oynayacağa benziyor. Adem'in kaza heri herkesi derinden sarsarken Burcu'nun Osman'a söylediği sözleri Faruk duyunca, Faruk ile Osman arasındaki ilişki derinden etkileniyor.

İstanbullu Gelin'in heyecanla beklenen 42. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde resmen kıyamet kopuyor. Adem kaza sonrası ölümle burun buruna gelirken Faruk duyduğu sözler karşısında gözyaşlarını tutamıyor.

BURCU'NUN SÖZLERİ BIÇAK GİBİ SAPLANDI

Osman ile Sinem'in en mutlu gününde kötü haberler peş peşe geliyor. Fikret, Adem'in kaza geçirdiği haberini alıyor. Dilara bu haberi duyar duymaz sarslılıyor. Öte yandan düğünde Burcu ile Osman arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. Burcu, Osman'a aslında kendisini değil Süreyya'yı istediğini söylüyor. Tartışmaya kulak misafiri olan Faruk duydukları karşısında dehşete kapılıyor. Faruk, ağlayarak "Sen Osman'sın, benim en sevdiğim kardeşim." diyor. Osman bu sözlerle birlikte kendinden geçiyor.



İstanbullu Gelin 42. bölümüyle 23 Mart Cuma akşamı Star TV ekranlarında...


SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İstanbullu Gelin 41. bölümde Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır. Garip geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır. Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

Haberin Devamı