Magazin İstanbullu Gelin 46. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Boranlarda 'Neşeli Günler'

İstanbullu Gelin 46. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Boranlarda 'Neşeli Günler'

Paylaş
İstanbullu Gelin 46. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Boranlarda 'Neşeli Günler'

İstanbullu Gelin 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Boranlar birbirinden güzel haberlerle sevince boğulurken Adem olayı ise ailenin tadını tuzunu kaçıracak.

Star TV'nin cuma günleri seyirciyi ekran başına çekmeyi başaran İstanbullu Gelin'in 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya'nın karnı iyice şişiyor. Fikret, ipek, Faruk ve Süreyya bebeğin cinsiyetini öğrenmeye herp beraber gidiyor. Birbirlerine büyük bir aşk besleyen çift, bebeklerinin kız olduğunu öğrenince büyük bir sevinç yaşıyor. Öte yandan Esma ile Süreyya arasındaki buzlar tamamen erimişe benziyor. Öpücükler gülücükler havada uçuşuyor.



İPEK DE HAMİLE

Herkes Faruk ve Süreyya'nın haberiyle sevince boğulurken bir sürpriz de İpek'ten geliyor. İpek, ilk önce babasına daha sonra da Fikret'e hamile olduğunu söylüyor.

ORTALIĞI KARIŞTIRACAK GÖRÜNTÜLER

Tüm bu güzel gelişmelere gölge düşürücek gelişmeler yaşanıyor. İpek, Faruk'un bir görüntüsünü Fikretle paylaşıp Adem'in arkasından iş çevirdiğini söylüyor. Fikret bu görüntüleri izlediğinde neye uğradığını şaşırıyor. Adem ise henüz hiçbir şeyden haberdar değil. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı