Magazin İstanbullu Gelin 47. yeni bölüm fragmanı Adem, Süreyye ile Faruk'un arasını açtı

İstanbullu Gelin 47. yeni bölüm fragmanı Adem, Süreyye ile Faruk'un arasını açtı

Paylaş
İstanbullu Gelin 47. yeni bölüm fragmanı Adem, Süreyye ile Faruk'un arasını açtı

İstanbullu Gelin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk'un Adem adımı Süreyya'yla arasının açılmasına neden oluyor. Sinriler iyice gerilirken intikam isteyen Adem, annesine büyük bir söz veriyor.

Her bölümü merakla beklenen İstanbullu Gelin'in 47. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Faruk'un Adem hamlesi, ters tepiyor. Süreyya büyük bir yıkım yaşarken "Ben seni tanımıyorum artık Faruk" deyip eşine sitemde bulunuyor. Bu sözler Faruk'u derinden etkiliyor.

SÜREYYA DİLARA'YA SÖYLÜYOR

Bu yaşananlara dayanamayan Süreyya, Dilara'ya giderek "Faruk, Adem'i hapse atmaya çalışıyor" diyor. Çılgına dönen Dilara soluğu Faruk'un yanında alıp "Tam bir ailse olduğunu zannetmişti" deyip sitem ediyor. Faruk'un hem Dilara'ya hem de eşine yaptığı açıklama ise Adem'in aklını başına almadan önce bu hamleyi yaptığı şeklinde...



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Adem duyduğu gerçekle yıkılmıştır. Faruk ve Süreyya bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken, Fikretler’den müjdeli haber gelir; Ada tedaviye cevap vermektedir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adem planına odaklanır. Boranjet’in lansmanı başarılı geçse de Fikret öne çıkanın yine Faruk olmasından rahatsızdır. Fikret’i geri kazanmak isteyen İpek ise eline geçirdiği koz ile Faruk ve Süreyya arasında taşları yerinden oynatacaktır.

















Haberin Devamı