Magazin İstanbullu Gelin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gözde'nin gelişi konağı karıştırdı

İstanbullu Gelin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gözde'nin gelişi konağı karıştırdı

Paylaş
İstanbullu Gelin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gözde'nin gelişi konağı karıştırdı

İstanbullu Gelin 50. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Gözde'nin konağa gelmesi Süreyya'nın kafasında soru işareti bırakıyor. Faruk da bu sürprizden rahatsız. Faruk, "Sen ne yapmaya çalışıyorsun!" diyerek Gözde'ye çıkışıyor. Öte yandan tek ortalığı karıştıran Gözde değil, Siren de Fikret'e hiç olmayacak şeyler diyerek herkesi şoke ediyor.

İstanbullu Gelin 50. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Gözde Boranların konağına geliyor. Süreyya, Gözde'yi görür görmez bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünüyor. Faruk ise eskilerde kalan bu kadını görünce ne yapacağını şaşırıyor. Faruk, "Sen ne yapmaya çalışıyorsun!" diyerek Gözde'ye çıkışırken hayatından bir an evvel çıkarmak için birilerini devreye sokuyor.

Haberin Devamı

SİREN ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Siren, kızının düğün hazırlıkları için Türkiye'ye geliyor. Amerika'da evlenen Siren herkesi şoke ederken inanılmaz bir çıkış yapıp Fikret'e olan hislerini açıklıyor. Fikret bu sözleri duyunca ağzı açık kalıyor.

İstanbullu Gelin 50. bölümüyle 18 Mayıs Cuma akşamı Star TV ekranlarıdna...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Faruk Hayatta mı? Faruk’a ulaşamayan Boran’lar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Adem’den şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Faruk’un cüzdanına ulaşırlar. Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruk’u bulmaya çalışır. Esma ise Akif’ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister. Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya’nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyya’dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?

Haberin Devamı