Magazin İstanbullu Gelin 52. son bölüm izle! 53. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 52. son bölüm izle! 53. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
İstanbullu Gelin 52. son bölüm izle! 53. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 52. bölümü dün yayınlandı. İstanbullu Gelin son bölümde tam her şey rayına girdi derken, Fikret'in başına gelenler tüm aileyi perişan etti. Şimdi merak edilen konu Fikret'in tutuklanıp tutuklanmayacağı... Öte yandan seyirciler bir ipucu bulmak için yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını da araştırmaya başladı.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi İstanbullu Gelin'in 52. bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. İstanbullu Gelin son bölümde, Burcu'nun Osman'ı nikah masasında terk etmesiyle birlikte ortalık karıştı. İlk anki krizin ardından Burcu'nun sözleri hen kendi ailesini hem Boranları ikna etmeye yetti. Tam her şey iyiye gidecek derken Adem annesinin haberiyle yıkılırken Fikret ise şok bir iftirayla sarsıldı. Şimdi gözler yeni bölüme çebrildi. "Fikret tutuklanacak mı, tutuklanmayacak mı?" konusu herkes tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLE

Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden olur. Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin 53. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 53. BÖLÜM FRAGMANI