Magazin İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Süreyya düşük mü yapıyor!

İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Süreyya düşük mü yapıyor!

Paylaş
İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Süreyya düşük mü yapıyor!

İstanbullu Gelin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Fikret'in gözaltına alınması ailede kaos yaratıyor. Tüm bunların sorumlusu ise içindeki intikam ateşi bir türlü dinmeyen Adem... Fakat asıl büyük gelişme Faruk-Süreyya cephesinde yaşanıyor.

Star TV'nin cuma günlerine damga vuran dizisi İstanbullu Gelin'in 53. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde, Fikret'in gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılması Boranları perperişan ediyor. Hamile olan İpek, eşinin durumu karşısında rahatsızlık geçiriyor. Esma başta olmak üzere herkes sorumlunun kim olduğunu anlamaya çalışıyor. Adem ise intikam aldığı için büyük bir gurur yaşıyor.

Haberin Devamı

SÜREYYA DÜŞÜK MÜ YAPIYOR?

Fikret'in mahkemeye çıkarılması tüm Boranları mahkeme salonunda birleştiriyor. Bu anlarda flaş bir gelişme yaşanıyor ve Süreyya, karnını tutarak Faruk'a acı içinde sesleniyor. Faruk, eşini o halde görünce hemen yanına koşuyor ve Süreyya'yı alıp acilen hastaneye koşuyor. Bu gelişme sonrası ise akıllara "Süreyya yoksa düşük mü yapacak?" sorusu geliyor.