Magazin İstanbullu Gelin son bölüm finalindeki şok ardından yeni fragman geldi

İstanbullu Gelin son bölüm finalindeki şok ardından yeni fragman geldi

Paylaş
İstanbullu Gelin son bölüm finalindeki şok ardından yeni fragman geldi

İstanbullu Gelin dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine çok şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Süreyya ve Faruk’un dans görüntülerinin heyecan yarattığı son bölüm ardından İstanbullu Gelin’in yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. İşte İstanbullu Gelin 20. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları!

İstanbullu Gelin dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. İkinci sezon başlangıcını iddialı bir şekilde yapan İstanbullu Gelin’in son bölümünde Faruk- Süreyya ilişkisinde gergin dakikalar yaşandı. Boşanma dilekçesini bir türlü kabullenemeyen Faruk’un hamlelerine rağmen Süreyya geri adım atmamakta kararlıydı.

İstanbullu Gelin son bölüm finaline ise Adem’in intikam planı damga vurdu. Kendi düğününde bir Boran olduğunu açıklayan Adem’in sözleri herkesi şoke etti. Şimdi ise gözler yeni bölümde!



Aslı Enver göğüs estetiği mi yaptırdı?



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sözleri Esma’nın onunla ilgili kesin yargılarını gözden geçirmesine sebep olur.

Faruk, bir yandan Süreyya’nın hamlelerini çözmeye çalışırken bir yandan da Adem’i kontrol altına tutmaya çalışmaktadır. Ancak Adem kimsenin cesaret edemeyeceği bir intikam planını uygulayarak herkesi şok edecektir.


Aslı Enver: Birinin hata yapması, karşı tarafın sevgisini bitirmeye yetmiyor


İstanbullu Gelin'de 2. sezona yeni imaj


Son dakika:Özcan Deniz hastaneye kaldırıldı

Haberin Devamı