Magazin İşte ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanlar

İşte ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanlar

Paylaş
İşte ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanlar

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına dün gece bu soru damga vurdu: ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanları arasında hangisi yoktur?

Zaman zaman sorularıyla gündeme oturan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün gece yine şaşırtıcı bir soru soruldu. "ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanları arasında hangisi yoktur" sorusu herkesi şaşırttı.

Bu sorunun doğru cevabı zürafa olacaktı. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanları'nın besledikleri resmi hayvanlar arasında sırtlan, muhabbet kuşu, su aygırı bulunurken şıklarda bulunan zürafa ise besledikleri hayvanlar arasında yer almamaktadır.



Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada bu sorunun doğru cevabını bilemeyen yarışmacı 15 bin Türk Lirası ile yarışmaya veda etti.

İşte o anlar


İŞTE BEYAZ SARAY'IN SIRADIŞI HAYVANLARI


Beyaz Saray'da yaşayan 40 evcil hayvan arasında en popülerleri kediler ve köpekler. Ancak sıradışı hayvanlar besleyen başkanlar da var. İşte Beyaz Saray'ı hayvanat bahçesine çeviren başkanlar ve sıradışı hayvanları:

* Thomas Jefferson: Kafeslerde ayı besledi.

* John Quincy Adams: Beyaz Saray'ın Doğu Salonu'nda timsah besledi.

* Martin Van Buran: Umman Sultanı'nın hediye ettiği bir çift yavru kaplanı besledi. Kongre'nin karşı çıkması üzerine kaplanlar gönderildi.

* Calvin Coolidge: Coolidge'in, hayvanlarla iletişim konusunda özel bir yeteneği vardı. Beyaz Saray'da bir çift aslan, bir antilop, bir su aygırı ve bir rakun besledi.

Haberin Devamı