Magazin İşte Alper Potuk ve Tuvana Türkay'ı ayıran güzel

İşte Alper Potuk ve Tuvana Türkay'ı ayıran güzel

Paylaş
İşte Alper Potuk ve Tuvana Türkay'ı ayıran güzel

Tuvana Türkay-Alper Potuk ayrılığının altından ihanet çıktı. Yıldız futbolcunun kendisini aldattığını öğrenen güzel oyuncu, ilişkisini bitirdi

Fenerbahçeli Alper Potuk sosyal medyada, 1 yıldır birlikte olduğu oyuncu Tuvana Türkay ile ayrıldığını şu şekilde açıklamıştı:

"Bir süredir birlikteliğimizi sürdürdüğümüz Tuvana Türkay Hanım ile yaptığımız değerlendirme sonrası ilişkimizi saygı çerçevesinde noktaladık. Bu konunun gündemi lüzumsuz şekilde meşgul etme endişesinden dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim. Ayrılığımız ortak alınmış bir karardır ve bazı basın organlarında yer alan magazinsel nedenlere dayanmamaktadır. Bundan sonraki süreçte değerli basın mensuplarının bu konuya gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla ALPER POTUK."

Bu açıklamanın altından ihanet çıktı! HT Magazin’den Mehmet Çalışkan’ın haberine göre, Alper Potuk, ilişkisi devam ederken bir güzelle kaçamak yaptı.

Perşembe günü sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen Tuvana Türkay, ilişkisini bitirme kararı aldı. İki gün boyunca barışmak için her yolu deneyen yıldız futbolcu, sonuç alamayınca sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

İşte Alper Potuk ve Tuvana Türkay'ın ilişkisini bitiren o fotoğraf...




Alper Potuk - Tuvana Türkay ilişkisi sona erdi!


Tuvana Türkay ve Alper Potuk barıştı


Tuvana Türkay-Alper Potuk aşkında flaş gelişme! (Ayrıldılar)


Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile aşk yaşayan Tuvana Türkay: Evlenmeye zaman yok

Haberin Devamı