Spor İşte Arda Turan'ın tercihi

İşte Arda Turan'ın tercihi

Paylaş
İşte Arda Turan'ın tercihi

Galatasaray'ın devre arasından beri ciddi şekilde ilgilendiği Arda Turan için kısa bir süre önce Fenerbahçe'de devreye girmişti

Galatasaray'ın devre arasından beri ciddi şekilde ilgilendiği Arda Turan için kısa bir süre önce Fenerbahçe'de devreye girmişti. Sarı kırmızılı ekip Arda transferi için oldukça önemli bir yol almış, ancak Atletico Madrid'i ikna edememişti.

Haberin Devamı

Devreye Monaco'nun girmsesiyle bonservis fiyatı eşiği 14 milyon avrodan 20 milyon avroya kadar çıkmıştı. Dün oynanan Süper Kupa finalinden sonra Fenerbahçe yine Arda Turan'ı gündemine aldı.

Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'ın edindiği bilgilere göre, Aziz Yıldırım'ım Arda için yıllık 6 milyon avroyu gözden çıkardığı yönünde. Atletico Madrid'e ise 18 milyon avroluk bir bedel önerilebilir.

Ancak Atletico Madrid tarafından ise açıklamalar gelmeye devam ediyor. İspanyol ekibi yıldız futbolcusuyla sözleşme yenilemeyi düşünürken, yıllık alacağında da artış planlıyor.

Arda Turan'In ise yılda 4,5 milyon avro veren Galatasaray ve 6 milyon avro öneren Fenerbahçe'yi şimdilik reddetti. Yıldız futbolcunun aklında 1 sene daha Atletico Madrid forması giymek var.

Haberin Devamı

Alper Aslan - Eurosport