Magazin İşte Benim Stilim'de şoke eden zeybek performansı

İşte Benim Stilim'de şoke eden zeybek performansı

Paylaş
İşte Benim Stilim'de şoke eden zeybek performansı

İşte Benim Stilim programında Kerimcan Durmaz ile bir yarışmacının zeybek oynama görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi

Ege Bölgesi'nin yöresel oyunu olan Zeybek oyununu adeta erotik dans gibi oynayan yarışmacı Bahar Candan'a sosyal medyadan çığ gibi tepki yağdı.

GÖZ KANATAN ZEYBEK PERFORMANSI


Sosyal medyada başta Egeliler olmak üzere bir çok insanın tepkisini çeken görüntülere, "Zeybek zeybek olalı böyle zulüm görmedi","Göz kanatan zeybek performansı" gibi yorumlar yapıldı.

İşte o performans....




GEÇEN HAFTA DA ALEYNA EROĞLU YARIŞMADA ETEĞİNİ KALDIRMIŞTI



İşte Benim Stilim'de geçen hafta da Aleyna Eroğlu'nun yarışmada eteğini kaldırması olay olmuştu.

Aleyna Eroğlu mini etekli kombiniyle podyuma çıktı. Eteğinin hafif kabarık durmasından dolayı içinde ne olduğunu merak eden Dilara Aleyna'dan eteğini açmasını istedi.

Arkadaşının isteğini hemen yerine getiren Aleyna Eroğlu bir anda eteğini havaya kaldırdı ve altında ne olduğunu gösterdi.



İşte Benim Stilim'de yarışmacı Aleyna Eroğlu eteğini kaldırdı



AYDINLI EFELERDEN TEPKİ GELDİ


Ege Bölgesi’nin yöresel oyunu olan Harmandalı’nın erotik bir dansmış gibi oynayan yarışmacıya eşlik eden Kerimcan Durmaz’a Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yormaz sert tepki gösterdi. Yormaz, yarışmanın sosyal medyada yayınlanan görüntüsünün altına "Tam anlamıyla rezalet. Allah sizleri kahretsin. En sonunda efeliğinde içine ettiniz. Size bir şey demiyorum. Sizi oraya çıkaranların, Allah cezasını versin. Aydın’daki tüm Efelerin sizlere selamları var!" şeklinde paylaşımda bulundu.


"TAM BİR REZALET"


Aydın tarihinde Demirci Mehmet Efe ve Yörük Ali Efe gibi adı tarihe geçmiş efelerin olduğunu hatırlatan Yormaz, "Televizyonda şov adı altında izlenen görüntüler tam bir rezalet. Efe deyince herkesin aklına ilk olarak Aydın gelir. Efelik, efendiliktir, ağır başlılıktır. Aydın’da bu oyunu profesyonel olarak oynayan bir çok vatandaşımız var. Televizyon kanalındaki görüntülerin ardından telefonlarımız, Efelerimizin tepki telefonları ile adeta kilitlendi. Erotik dans yapar gibi zeybek oynanmaz, oynanamaz. Aydınlılar başta olmak üzere tüm Egelilerden bir an önce özür dilenmeli" diye konuştu.

Haberin Devamı