Spor İşte Beşiktaş İdare Sorumlusu Erdinç Gültekin'e saldırmalarının nedeni!

İşte Beşiktaş İdare Sorumlusu Erdinç Gültekin'e saldırmalarının nedeni!

Paylaş
İşte Beşiktaş İdare Sorumlusu Erdinç Gültekin'e saldırmalarının nedeni!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve tatil edilen maçta darp edilen Beşiktaş İdare Sorumlusu Erdinç Gültekin'in, saldırıya uğrama nedeni ortaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Çıkan olaylarda Şenol Güneş başından yaralanırken, Beşiktaş İdare Sorumlusu Erdinç Gültekin de, sarı lacivertlilerin özel güvenliği tarafından saldırıya uğradı. Özel güvenliklerin Erdinç Gültekin'ine saldırma sebebi ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, başına aldığı darbe sonrasında bir süre saha içerisinde beklese de daha sonra soyunma odasına doğru yöneldi. Bu sırada giriş tüneline girerken, bir su şişesi göğsüne isabet etti ve tecrübeli teknik adam yerde kaldı. Güneş'e hemen müdahale edilerek soyunma odasına götürüldü.

ÖZEL GÜVENLİKLER SALDIRDI


Bu arada Beşiktaş İdari Sorumlusu Erdinç Gültekin, hakemlerin içeri girdiği görünce takıma doğru yönelerek 'İçeri giriyoruz' diye işaret etti. Bunun üzerine Quaresma da saha içerisindeki arkadaşlarına içeriye girmelerini söyledi.

O sırada Fenerbahçe Kulübü'nün akreditasyonlu güvenlikleri "Sen kimsin lan takımı sahadan çekiyorsun" diye Beşiktaşlı idareciye çıkıştılar. Bunun üzerine Gültekin, "Size ne lan, bakın işinize" şeklinde karşılık verdi. Bunun üzerine ise güvenlikler Erdinç Gültekin'e saldırdılar.

FANATİK

Haberin Devamı