Spor İşte Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi yenilgisinin sebebi!

İşte Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi yenilgisinin sebebi!

Paylaş
İşte Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi yenilgisinin sebebi!

Ne kaçan goller, ne sakatlıklar, ne de oyuncu tercihleri... Beşiktaşlı yöneticiler kupa yarı finalinde ve sonrasında yaşananların hem takımı hem de Şenol Güneş’i olumsuz yönde etkilediğini şeklinde görüş belirttiler.

Ezeli rakibi Galatasaray’a 2-0 yenilerek 2. girdiği haftayı 4. sırada tamamlayan ve şampiyonluk umutları iyice azalırken Şampiyonlar Ligi’nin de dışında kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Beşiktaş’ta, fatura Fenerbahçe derbisine çıktı. Siyah-beyazlı yöneticiler ezeli rakipleriyle oynayacakları kritik maç öncesinde Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde ve sonrasında yaşananların teknik heyeti de takımı da kötü etkilediğini ifade ettiler.

‘KONSANTRE OLAMADIK’


Öyle ki Alvaro Negredo’nun ve Ryan Babel’in kaçırdığı 2 inanılmaz pozisyon, Pepe ve Negredo’nun sakatlanması, Şenol Güneş’in Love yerine Jeremain Lens’i oyuna sokması, takımın yaptığı inanılmaz hatalar ve futbolcuların isteksiz bir görüntü sergilemesinin sebebi olarak kupa maçındaki travma ve sonrasında takımın Galatasaray’a konsantre olamaması gösterildi.

Derbide kafasına atılan yabancı cisimle yaralanan ve 5 dikiş atılan teknik patron Şenol Güneş’in, Fenerbahçe cephesince ‘tiyatro’ sergilemekle suçlanmasının tecrübeli hocayı demoralize ettiği belirtilirken futbolcuların da bu gergin atmosferde şampiyonluk maçı gözüyle bakılan Galatasaray derbisinin havasına giremedikleri vurgulandı.

KARTAL'A 2 GÜN İZİN


Beşiktaş'ta Galatasaray yenilgisinin ardından takıma 2 gün izin verildi. Ziraat Türkiye Kupası’nda perşembe günü tekrar oynanmasına karar verilen Fenerbahçe maçına çıkmama kararı alan Siyah-Beyazlılar yarına kadar dinlendikten sonra akşam yapacağı idmanda Kayserispor hazırlıklarına başlayacak.

Şampiy10

Haberin Devamı