Spor İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Paylaş
İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, Fenerbahçe ile yarın Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile tamamladıktan sonra kampa girecek.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Siyah Beyazlı takımda yarın oynanacak mücadele öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, Tabata, Ekrem, Nihat ve Nobre sakatlıkları sebebiyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecekler. Ayrıca Beşiktaş'ta Ferrari, İbrahim Toraman, Uğur İnceman, Ernst ve Fink sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. Bu beş futbolcu yarın sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Sivasspor maçında forma giyemeyecekler.

Öte yandan sakatlıkları sebebiyle yaklaşık 20 gündür takımdaki yerlerini alamayan Ferrari ve Tello'nun yanı sıra Siyah Beyazlı takımın geçtiğimiz hafta oynadığı Trabzonspor maçında sakatlanan İbrahim Toraman'ın durumlarının düzeldiği ve derbi maçta forma giyebilecekleri kaydedildi.

Bu hafta içinde yapılan antrenmanlarda sakatlanan Yusuf ve Holosko'nun durumları ise bu akşam yapılacak son antrenman sonrası netleşecek.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin yarın takımını Fenerbahçe karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:

Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, İsmail Köybaşı, Uğur İnceman, Tello, Bobo.

Haberin Devamı

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)