Gündem İşte binanın çöktüğü o an

İşte binanın çöktüğü o an

Paylaş
İşte binanın çöktüğü o an

İzmir'de temel çalışması sırasında çöken binanın görüntüleri amatör kamera tarafından kaydedildi

İzmir'in Konak İlçesi Halil Rıfatpaşa Caddesi'nde iş makinasıyla yapılan temel kazısı sırasında, bitişikteki üç katlı binanın bir kısmı çöktü.

Haberin Devamı

İki aileden altı kişinin yaşadığı binanın çöküşü amatör kameralara an ve an yansırken, buna sakinleri tarafından uyarılan müteahhit N.B. (Nihat Bilir-32), olayda herhangi bir kusurlarının olmadığını iddia etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Binada yaşayan Dikbaş ve Kok aileleri bitişik arsada devam eden temel kazısı sırasında evlerinde çatlaklar oluştuğunu ve konuyu çalışma yapan firma müteahhidi N.B.'ye (32) ilettiklerini belirterek meydana gelen göçükle ilgili şikayetçi oldu.

Şikayetçi olunması üzerine Hatay Polis Merkezi'ne götürülen müteahhit N.B. ve kazı çalışmalarını yapan iş makinası operatörü H.A.'nın (Halit Akbolat- 35), alınan ilk ifadelerinde temel çalışmaları sırasında belediyenin yönetmeliği gereğince sokaktaki 1.80 metrelik kot farkını düzleştirmek amacıyla derine indiklerini belirterek, "Olayda herhangi bir kasıt yok. Şikayetçi ailelerle anlaşmak istiyoruz" dedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4349","4349","201012","4349-4.jpg");