Magazin İşte bu yazın dizileri!

İşte bu yazın dizileri!

Paylaş
İşte bu yazın dizileri!

İşte bu yazın dizileri!

Televizyon dizileri tartışmalarla, heyecanla dolu bir sezonu geride bıraktığı yaz aylarında yepyeni yaz dizileri ekrana gelmeye başlayacak.. Kanallar iddialı yapımlar için ünlü oyuncularla görüşüyor.

* Dönem dizileriyle dikkat çeken Tomris Giritlioğlu, yine benzer bir proje hazırlığı içinde. 1937 yılında Sabahattin Ali'nin yazdığı 'Kuyucaklı Yusuf'u televizyona uyarlayacak Giritlioğlu, cast çalışmalarını sürdürüyor. Dizi için henüz bir kanalla anlaşma yapılmadı.

* En son 'Bu Kalp Seni Unutur Mu?' dizisinde rol alan Berrak Tüzünataç, önümüzdeki günlerde Atv'de başlayacak 'Akrep Çemberi'nde başrol oynayacak. Tüzünataç'a eşlik edecek başrol erkek oyuncu arayışı sürüyor.

Haberin devamı için tıklayınız!

* Songül Öden ve Tardu Flordun, Kanal D'de yayınlanacak 'Mükemmel Çift' için bir araya geldi. Dizi haziran ayının sonuna doğru ekrana gelecek

* 'Adanalı' dizisinde oynayan Serenay Sarıkaya ile 'Elveda Rumeli' dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman, Show TV'de başlayacak bir dizi için bir araya geliyor. Gerçek hayatta sevgili oldukları iddia edilen ikili, dizide de iki aşığı oynayacak.

* Mahsun Kırmızıgül, Türkmax kanalı için bir sit-com hazırlıyor. Şu anda cast çalışmaları süren dizide oynaması için Gürgen Öz'e teklif götürüldü.

* 'Veda' filminin yapım şirketi Kamera Film, Fox TV için yeni bir diziye başlıyor. Adı henüz belli olmayan dizide başrol oynaması için Talat Bulut'la görüşülüyor.

2

Haberin Devamı