Cumartesi Postası İşte Dilek Hanif'in Paris çıkartması!

İşte Dilek Hanif'in Paris çıkartması!

Paylaş
İşte Dilek Hanif'in Paris çıkartması!

Dilek Hanif'in Paris'te sergileyeceği 2010-2011 Sonbahar- Kış Haute Couture koleksiyonunu ilk POSTA okurları görüyor

Ünlü modacı Dilek Hanif bugünlerde büyük bir telaş içinde. Atölyedeki yoğun çalışmalarını Bebek sırtlarındaki evine de taşıyor. Çünkü Dilek Hanif için yılda iki kez Paris Haute Couture Haftası’nda defile yapmak bir gelenek. Ocak ayındaki Haute Couture Haftası’nda defile, temmuz ayındakinde ise sergi formatında koleksiyonunu dünyaya tanıtıyor.

Haberin Devamı

Dilek Hanif’in bu yılın ilkbahar-yaz koleksiyonunu sunduğu Paris’teki defilesi büyük yankı uyandırmıştı. Ünlü modacı, Temmuz 2010 Paris Haute Couture Haftası’nda ise 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıtacak. Dilek Hanif yaza rastlayan Paris Haute Couture Haftası’nda kıyafetlerini sergi formatında sunmasının nedenini şöyle açıklıyor: “Yaz döneminde Türkiye’de özel davetlerin, düğünlerin ve organizasyonların yarattığı yoğunluk nedeniyle hazırlıklara daha az zaman ayırabiliyorum. Temmuz’da Paris’teki tanıtımın sergi konseptinde olması bana büyük konfor sağlıyor.

Sergi formatının avantajı, hazırladığı kolleksiyonun en ince detaylara kadar incelenmesine olanak sağlaması. Bu sayede özellikle haute couture İşte Dilek Hanif’in Paris çıkartması! işçiliğinde ne kadar uzman olduğumuzu dünyaya gösterebildiğimize inanıyorum.” Koleksiyon 15 cansız manken üzerinde sergilenecek. Bu yöntem son birkaç sezondur küresel ekonomik kriz nedeniyle de modacılar tarafından çok tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Dilek Hanif’in Paris’te sergileyeceği 2010-2011 Sonbahar- Kış Haute Couture koleksiyonunu ilk POSTA okurları görmüş oluyor. Çünkü ünlü modacı Paris’te görücüye çıkartacağı koleksiyonunu ilk POSTA okurlarıyla paylaşıyor. Siyah rengin ağırlıkta olduğu koleksiyonunu Cengiz Dikbaş fotoğrafladı.