Gündem İşte dizi oyuncularını zehirleyenler!

İşte dizi oyuncularını zehirleyenler!

Paylaş
İşte dizi oyuncularını zehirleyenler!

İşte dizi oyuncularını zehirleyenler!

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında dizi oyuncusu Ayhan E.'nin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Baskında 35 kilogram esrar ve 5 kilogram kokain ele geçirildi.

Haberin Devamı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan getirilen esrarın ünlülere satıldığı bilgisine ulaştı. 5 ay süren projeli çalışmada uyuşturucu satışını yapan şebekenin ünlü isimlerle de irtibat halinde olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine 6 Temmuz'da Beşiktaş, Şişli ve Sarıyer’de tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskında aralarında dizi oyuncusu Ayhan E.'nin de bulunduğu 5’i kadın 11 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 35 kilogram esrar ve 5 kilogram kokain ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamada şebekenin Diyarbakır'dan getirdiği esrarı, İstanbul'da müşterilerine ulaştırdığı ortaya çıktı. Zanlıların yolda polisin trafik uygulamamasına yakalanmamak için kadınlarla seyahat ederek, kendilerine aile görüntüsü verdiği belirtildi. İstanbul'a getirilen uyuşturucunun tanıdık menajerler aracılığıyla içici konumdaki dizi oyuncularına ve mankenlere ulaştırıldığı bildirildi. Gözaltındaki oyuncu Ayhan E.'nin hem içici hem de temin edici olarak suçlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı


Elvan EZBER/DHA