Spor İşte Drogba gerçeği

İşte Drogba gerçeği

Paylaş
İşte Drogba gerçeği

Galatasaray'ın 1-0 kaybettiği Kayserispor maçında, sakat olduğu gerekçesiyle kadroya alınmadığı açıklanan Drogba'nın, Mancini ile tartıştığı için görev almadığı öğrenildi

Chelsea yenilgisi sonrası teknik direktör Roberto Mancini'den bir gün izin alan Didier Drogba, Perşembe gün yapılan antrenmana da geç kalıp katılmadı. Bunun üzerine İtalyan hoca, yıldız oyuncu ile gergin geçen bir görüşme yaptı ve Kayserispor maçının kadrosuna almadı.

Maçtan 1 gün önce sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise Drogba'nın sakat olduğu belirtilmişti.

Bu arada takım içinde bazı futbolcular, Drogba'nın Londra'dan bilerek geç döndüğü ve Kayserispor maçında forma giymeyi istemediğini ileri sürdü. Fildişi Sahilli golcünün son haftalardaki formsuzluğu ve maçlardaki isteksiz hali, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından da eleştirilmeye başlandı.

Mancini ile Drogba arasındaki soğukluk zirveye çıkarken, Galatasaray 'ın sonuncu Kayserispor'a sürpriz bir şekilde yenilmesi takım içindeki huzursuzluğu tamamen açığa çıkardı.

Kadir ÇETİNÇALI (DHA)

Haberin Devamı