Gündem İşte Erdoğan'ı ağlatan türkü

İşte Erdoğan'ı ağlatan türkü

Paylaş
İşte Erdoğan'ı ağlatan türkü

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ÖNDER İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Peygamber Efendimiz'in Doğum Günü için bir organizasyon hazırladı

Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı programda Ömer Karaoğlu "Şehidin Türküsü" ve Yol mu Dayanır" isimli eserlerini seslendirirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın duygulandığı anlar dikkat çekti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer16985","16985","201404","16985-130701.jpg","1", "0","İşte Erdoğan'ı ağlatan türkü");



Mısır direnişinin simgesi olan R4BİA selamının logosu Önder Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası için özel olarak yeniden tasarlandı. Hucurat Suresi'nin 'Müminler ancak kardeştir' ayeti R4BİA selamı şeklinde yorumlandı.

Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı programda Ömer Karaoğlu "Şehidin Türküsü" ve Yol mu Dayanır" isimli eserlerini seslendirirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı anlar dikkat çekti.

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın kısa süren konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler "Bu ülkede bir imam hatipliler birde olmayanlar var, bende malesef olmayanlardanım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı