Spor İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i

Paylaş
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Ev sahibi takımın, 2013/2014 sezonu şampiyonluğunu garantilemesi için bu maçtan 1 puan alması yetiyor. Saat 19.00'da başlayacak kritik mücadelenin hakemi Tolga Özkalfa

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Emenike

İki takım arasında bugüne dek oynanan 28 resmi maçın 16'sını Fenerbahçe, 6'sını Çaykur Rizespor kazanırken, 6 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe rakibiyle sahasında oynadığı son 10 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılmadı.

Bu sezon ligde sahasında oynadığı 15 maçta 13 galibiyet, 2 de beraberlik alan Fenerbahçe, şuan ligin en iyi iç saha performansına sahip takım. Çaykur Rizespor ise bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta 15 puan topladı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Rize'de oynanan maçı Fenerbahçe 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Bedava biletler karaborsaya düştü


Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor maçına kadın ve çocuk taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Biletler karaborsaya düşerken bedava dağıtılan biletler 100 TL’ye kadar alıcı buldu. Stat çevresinde çok sayıda da sahte biletin olduğu ifade edildi.

Gözyaşları sel oldu
Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçına 200 binden fazla kadın ve çocuk taraftar talepte bulundu. Haliyle de maç öncesinde stat çevresinde birçok kadın ve çocuk biletsiz kaldı. Stada girmek isteyen taraftarlar güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı. Stada giremeyen taraftarların ise ağladıkları gözlendi.

HÜRRİYET

Haberin Devamı